.

.

New
Agriva kuhinjska kanta za smeće, 1pc plastična kanta za smeće, plastična kanta za kante za recikliranje, zapečaćena, veličina:

Agriva kuhinjska kanta za smeće, 1pc plastična kanta za smeće, plastična kanta za kante za recikliranje, zapečaćena, veličina:

HRK 56.40

Iznos
Na skladištu

Dobro se uklapa u kupaonice ili gdje god je prostor ograničen. ➤ Funkcija i multifunkcija : može dobro funkcionirati na toaletnom stolu, toaletnom stolu, radnoj površini, countertop, unutarnjem ormaru itd.; Vrlo je prikladan za male životne prostore, kao što su spavaonice, apartmani, apartmani, RVS, kabine i kamperi; Kupaonica, praonica ili komunalna soba, kućni ured, zanatska soba, spavaća soba i ormar u cijeloj obitelji. ➤ Struktura kvalitete : izrađena od izdržljive BPA i neklonirane plastike protiv kapljice; hrana sigurna; Lako za njegu, može se očistiti neutralnim sapunom i vodom; Ne stavljajte u perilicu posuđa. Napa se poklopac za rotaciju automatskog izravnavanja čini vaše smeće prekrivenim i nevidljivim. Nakon svake uporabe, izvažite poklopac da ga zatvorite nježnim zamahom i sakrijete sakupljeno smeće; Kanta za smeće lako se isprazni kroz uklonjivi poklopac i široki otvor. ➤ Veličina Veličina : 320 mm × 150 mm × 310 mm, 10 litara kapaciteta. Oblik : Duga cilindrikalna i zatvaranje metoda : Push Type Capacity : 10ltrash može upisati : Scenariji za pohranu scenarije : Početna Usecolor Klasifikacija : Sivi/Blackhell Materijal : Plastična veličina veličine : 320 mm × 150 mm × 310 mm.

Značajke

Novo

Proizvodi u kategoriji