.

.

New
Silikonski poklopac za oči za oči pogodan za Oculus quest2 VR slušalice Antisweat Light Blokirajući poklopac za oči

Silikonski poklopac za oči za oči pogodan za Oculus quest2 VR slušalice Antisweat Light Blokirajući poklopac za oči

HRK 59.00

Iznos
Na skladištu

S izvrsnom kompatibilnošću dizajniran je za Oculus Quest 2 VR slušalice za igre, praktične, praktične za pranje. Jednostavan za instaliranje i upotrebu, omogućite vam da uživate u dobrom vidnom polju, uživate u svom VR -u od najudobnijeg i s boljim vidnim poljem. Poklopac oka izrađen je od visokokvalitetnog silikona, udoban za dodir, siguran i sanitarna, a ne naripati kožu. Ovaj pokrov za oči omogućuje vam da se udobno nosite u igri, što je anti -čuvanje kako biste zaštitili slušalice. Upotrijebite visokotehnološki dizajn kako biste spriječili gubitak svjetlosti i osjećali se sjajno na koži, dobit ćete bolji osjećaj uranjanja u VR iskustvo. S izvrsnom kompatibilnošću dizajniran je za Oculus Quest 2 VR slušalice za igre, praktične, praktične za pranje. Jednostavan za instaliranje i upotrebu, omogućite vam da uživate u dobrom vidnom polju, uživate u svom VR -u od najudobnijeg i s boljim vidnim poljem. Poklopac oka izrađen je od visokokvalitetnog silikona, udoban za dodir, siguran i sanitarna, a ne naripati kožu. Ovaj pokrov za oči omogućuje vam da se udobno nosite u igri, što je anti -čuvanje kako biste zaštitili slušalice. Upotrijebite visokotehnološki dizajn kako biste spriječili gubitak svjetlosti i osjećali se sjajno na koži, dobit ćete bolji osjećaj uranjanja u VR iskustvo. Specifikacija : Stanje : 100% BRAND NOVA TIP : VR Silikonski poklopac za oči Materijal : Silikonska boja : Kao što je prikazano na slici Fitment : Fit for Oculus Quest 2 Težina : približno.36 G/1,3oz Primjena : ne samo da sprečava znoj, već i također Sprječava propuštanje svjetla i poboljšava VR iskustvo. Popis paketa : 1 x VR silikonski poklopac očiju Napomena : 1. Prodajamo samo za pokriće za oči, a ne za Oculus Quest VR slušalice i druge dodatke, hvala. 2. Monitori se ne kalibriraju isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se pokazati malo drugačijom od stvarnog objekta. Molim vas, uzmite pravu kao standard. 3. Imajte na umu da će se stara i nova vrsta proizvoda poslati nasumično i pazite da vam neće smeta prije nego što naručite.

Značajke

Condition:
100% Brand New
Item Type:
VR Silicone Eye Cover
Material:
Silicone
Color:
As shown in the picture
Fitment:
Fit for Oculus Quest 2
Weight:
Approx.36g/1.3oz
Application:
It not only prevents sweat, but also prevents light leakage and improves the VR experience.
Package List:
1 x VR Silicone Eye Cover:
Note:
1. We are only sale for eye cover, not including for Oculus Quest VR headset and other accessories, thank you.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:
3. Please note that the old and new type of the product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:
Novo

Proizvodi u kategoriji